Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. popunila kapacitete za prijave poduzetnika na besplatna mentoriranja!


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ (BOND 2) u travnju je objavila poziv poduzetnicima za prijavu na besplatno savjetovanje u okviru procesa mentoriranja kroz mentorsku mrežu koja okuplja stručnjake iz brojnih područja poslovne stručnosti.

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. u prvih je mjesec dana provedbe procesa mentoriranja popunila maksimalan broj poduzetnika dodijeljenih po pojedinoj poduzetničko-potpornoj instituciji te stoga trenutno nismo u mogućnosti zaprimati nove prijave.

Proces mentoriranja traje i dalje te se poduzetnici mogu javiti ostalim poduzetničko-potpornim institucijama koje djeluju na području njihove županije poslovanja, a čije kontakte možete pronaći na poveznici: https://hamagbicro.hr/poduzetnici-prijavite-se-za-besplatne-savjete-mreze-mentora-u-okviru-projekta-bond-2/?fbclid=IwAR0Xq-EhCx2C3z7sel7Ln832OUv0U5Orq5KX6irr2w8YKceDjixOh0jGAX0

O eventualnim novim slobodnim mjestima za prijave poduzetnika obavijestit ćemo vas na vrijeme. Zahvaljujemo svima na interesu i na razumijevanju!