Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. prijavila se na javni poziv za postupak certificiranja standardiziranih usluga – Uz individualna savjetovanja poduzetnika, uskoro i novi ciklus radionica o poduzetništvu


Zainteresirani poduzetnici i potencijalni poduzetnici imat će priliku informirati se o brojim temama iz svijeta poduzetništva sudjelovanjem na novom ciklusu radionica o poduzetništvu te sudjelovanjem na individualnim savjetovanjima u organizaciji Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac - RODA d.o.o.

 

Naime, s ciljem povećanja razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osiguravanja stabilnog rasta i razvoja cjelokupnog gospodarstva, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga. Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. podnijela je prijavu na Javni poziv, što je temelj za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga i certificiranja procedure pružanja standardiziranih usluga za poduzetnike. Time će se omogućiti daljnje i intenzivnije provođenje aktivnosti usmjerenih pružanju potpore i razvoju poduzetništva u obliku provedbi radionica i individualnih savjetovanja za poduzetnike i potencijalne poduzetnike.

 

Individualna savjetovanja prilika su za svakog poduzetnika ili potencijalnog poduzetnika da dobije tražene informacije o uspostavljanju ili unaprjeđenju svoga poslovanja uz individualan pristup svakom pojedinom slučaju, dok će se na organiziranim radionicama polaznici moći detaljnije informirati o pojedinim temama iz svijeta poduzetništva.

 

Realizacija ideje o poslovnom pothvatu, izrada poslovnog plana, pravni aspekti poduzetništva, financijsko planiranje i upravljanje poduzećem, marketing i prodaja samo su neke od brojnih tema koje očekuju polaznike radionica, a detaljnije informacije o nadolazećim radionicama donosimo uskoro na našim mrežnim stranicama.