„B Light“ – Otvoren drugi poziv natječaja za dostavu projektnih prijedloga Light Project Proposal


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik projekta “Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border” (“B Light”) u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020. otvara drugi poziv natječaja za dostavu projektnih prijedloga Light Project Proposal za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska.

Poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 3.050,000 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj. U sklopu ovog poziva, na natječaj se mogu prijaviti samo projektni prijedlozi odabrani u prvom koraku (Light Concept).

Natječaj za dostavu projektnih prijedloga u okviru Light Project Proposal otvoren je od 14. siječnja 2019. godine do 15. ožujka 2019. godine, a više informacija potražite na službenim stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije:
https://hamagbicro.hr/drugi-poziv-natjecaja-za-light-project-proposal-projektne-prijedloge-u-sklopu-projekta-b-light/?fbclid=IwAR2ukOozVKAkbTzneu0q34mON4Mv8X6yOdN_H-nDsXOel8kIKpGxOk134LQ