Besplatna stručna savjetovanja Mreže mentora za poduzetnike – Prijave u tijeku!


Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. dio je mentorskog tima u okviru procesa mentoriranja poduzetnika i potencijalnih poduzetnika. Besplatna usluga mentorstva osigurana je kroz mentorsku mrežu koja povezuje stručnjake raznih profila iz cijele Hrvatske, a koji su na raspolaganju kao mentori poduzetnicima pri pokretanju i razvoju poslovanja.

 

Područja poslovne stručnosti za koje možete ostvariti besplatno mentoriranje su sljedeća: digitalizacija poslovanja, distribucija proizvoda ili usluge, dizajn i branding, financije i računovodstvo, informacijske i komunikacijske tehnologije, istraživanje i razvoj, izlazak na međunarodna tržišta, korisnička podrška i odnosi s korisnicima, marketing, komunikacije, oglašavanje, online prodaja, osobni i profesionalni razvoj, planiranje izlaska na tržište, porezni propisi i savjetovanje, poslovna administracija i savjetovanje, poslovna strategija i planiranje, pravo i zakonska regulativa, prikupljanje investicija, prodaja i razvoj prodajnih procesa, razvoj ljudskih potencijala i zapošljavanje, razvoj poslovnog modela, razvoj hardware proizvoda, razvoj software proizvoda, testiranje i certifikacija novih proizvoda i usluga, upravljanje i razvoj operacija, validacija poslovne ideje, vodstvo i menadžment, zaštita intelektualnog vlasništva.

 

Postupak prijave i provođenja mentoriranja:

Mreža mentora jedinstvena je nacionalna mreža u Hrvatskoj kao jedna od usluga za poduzetnike razvijena u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ (BOND 2), čiji je nositelj Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). Dodatne informacije o mreži mentora te samom projektu dostupne su na poveznici.

 

Za sve dodatne informacije o mreži mentora te postupku prijave za mentoriranje poduzetnika stojimo na raspolaganju.