EIT Food Big Brand Bootcamp – prijave u tijeku!


U tijeku su prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju online događaja EIT Food Big Brand Bootcamp, koji je prilika za savjetovanje sa stručnjacima iz različitih područja interesa, ali i za širenje mreže kontakata te pronalazak novih poslovnih partnera!

 

Događaj je namijenjen start-up tvrtkama, studentima, fizičkim osobama koje imaju u planu pokrenuti vlastiti poduzetnički pothvat te svima koji imaju inovativne ideje i trebaju potporu mentora u njihovoj daljnjoj realizaciji. Prednost pri prijavi imaju zainteresirani sudionici čije su ideje povezane s poljoprivredno-prehrambenim sektorom.

 

EIT Food Big Brand Bootcamp će se održati u utorak, 16. svibnja 2023. godine, u terminu od 10:30 do 14:00 sati te u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine, u terminu od 11:00 do 14:30 sati (međusobno povezani dani odnosno događaji, dan pauze služi za dodatnu razradu timskih zadataka). Događaj se održava online, preko aplikacije Zoom (svi registrirani sudionici će naknadno zaprimiti poveznicu na Zoom aplikaciju).

 

Razvoj inovativnih proizvoda i usluga, generiranje ideja, faze procesa generiranja ideja, tehnike za generiranje ideja, primjena generiranih ideja, analiza i razumijevanje potrošača, segmentacija tržišta, razrada poslovnih modela, komunikacijske i prodajne strategije, marketing plan i razvoj poslovne prezentacije samo su neke od tema koje Vas očekuju.

 

Ciljevi događaja su stjecanje poduzetničkih vještina, vještina potrebnih za samozapošljavanje te potporu u realizaciji ideja u stvarne poduzetničke pothvate, a sudionicima će za širok spektar problema biti dostupni mentori različitih znanja i vještina. Sudionici će imati priliku i informirati se o  aktualnim programima i natječajima na koje se mogu prijaviti u okviru inicijative EIT Food.

 

Zbog načina rada na radionicama, potrebno je prijaviti se kao tim s unaprijed osmišljenom poduzetničkom idejom (sve osobe u timu se trebaju registrirati za sudjelovanje na događaju, s tim da navode isti naziv poduzetničke ideje). Registrirane tvrtke pod poduzetničkom idejom navode glavnu djelatnost svoje tvrtke.

 

Prijava na događaj je obvezna, a prijaviti se možete OVDJE najkasnije do 15. svibnja 2023. godine, do 14:00 sati.