Marketing i poduzetništvo: Održana radionica i okrugli stol


U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru (PIA) Antunovac u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine, održan je događaj „Marketing i poduzetništvo“, u okviru provedbe našeg projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“, KK.03.1.2.12.0017.

Po otvorenju događaja najprije je ukratko predstavljen projekt u provedbi, nakon čega je Agencija RODA d.o.o. održala predavanje na temu Brendiranje i poziciranje na tržištu kako bi se potaknulo sudionika da se i sami aktivno posvete građenju vlastitog brenda svoje tvrtke, odnosno proizvoda ili usluge koju pružaju.

Predstavnica LAG-a Vuka - Dunav održala je predavanje na temu Poboljšanje konkurentnosti OPG-ova pomoću marketinga kojim je pružena osnova poznavanja pojmova i poticanje na korištenja alata marketinga koji je neizostavan dio svakog ozbiljnog poslovanja.

Nastavno na temu Marketing i poduzetništvo, održan je i okrugli stol „Marketing i poduzetništvo – kako PPI-jevi mogu pomoći poduzetnicima?“ s ciljem umrežavanja poduzetničkih potpornih institucija, jednica lokalne samouprave i ostalih dionika koji stoje na raspolaganju svim poduzetnicima i onima koji to planiraju postati.