Nabla Slavonija d.o.o. započela izgradnju proizvodno-poslovnog objekta u Gospodarskoj zoni Antunovac


Gospodarska zona Antunovac uskoro će postati bogatija za novi proizvodno-poslovni objekt. Naime, radove izgradnje na parceli veličine 3.241 m² započela je tvrtka Nabla Slavonija d.o.o. za inženjering, proizvodnju i trgovinu elektrotehničkim proizvodima. Izgradnja i opremanje proizvodno-poslovnog objekta provest će se kroz dvanaest mjeseci, u sklopu projekta „Izgradnja i opremanje proizvodno-poslovne zgrade Nabla Slavonija d.o.o.“ kojeg ova rastuća tvrtka provodi uz sufinanciranje sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Tvrtka Nabla Slavonija d.o.o. osnovana je 2003. godine te djeluje na području pet slavonskih županija, a poslovno je usmjerena na inženjering poslove vezane za projektiranje, savjetovanje, proizvodnju, izrade tehničkih rješenja, montaže i puštanja u rad elektroenergetskih postrojenja i objekata.

Između ostalog, jedan je od ciljeva tvrtke „stvoriti kvalitetnu i inovativnu okolinu, dinamičnu i poticajnu atmosferu u kojoj vrijedni i talentirani pojedinci mogu dati svoj maksimum te tako djelovati na širem području“, a vjerujemo kako će ga uspješno ostvariti poslovanjem u svom novom objektu u Gospodarskoj zoni Antunovac.