NAJAVA: Besplatne radionice o poduzetništvu 14.4.2023. – PRIJAVE U TIJEKU!


U petak, 14. travnja 2023. godine, očekuju Vas dvije radionice o poduzetništvu namijenjene poduzetnicima početnicima te svima onima koji tek planiraju pokrenuti svoj poslovni pothvat:

→ Radionica „Organizacijska struktura“ održat će se s početkom u 9 sati – prijave putem poveznice: https://forms.gle/7Ufar9C9cbn6abqbA

→ Radionica „Upravljanje rastom poduzeća“  održat će se s početkom u 12 sati – prijave putem poveznice:
https://forms.gle/Nx6pcNVupRyAgJ6B8

Radionice se održavaju u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac (Gospodarska zona Antunovac 23, 31216 Antunovac). Prijave na radionice moguće su do četvrtka, 13. travnja 2023. godine, do 9 sati.

Polaznici radionice „Organizacijska struktura“ upoznat će se s vrstama i izborom organizacijske strukture te njihovu utjecaju na provedbu projekata, poslovnim funkcijama, konfliktom ciljeva u organizaciji, mjestom troška i profitnim centrima, upravljanjem kadrovima i definiranjem odnosa u radnom okruženju, stilovima upravljanja, insourcingom i outsourcingom te udruživanjem poslovnih subjekata. Predavač je Maja Pofuk, mag. oec., direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Polaznike radionice „Upravljanje rastom poduzeća“ će Doris Pavlović, mag. cult., stručni suradnik za pripremu i provedbu projekata u Agenciji za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. upoznati sa strategijom rasta i strateškim upravljanjem rastom u novoosnovanim poduzećima, modeliranjem organizacije u rastućem poduzeću te dimenzioniranjem poslovanja.

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., kao dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija, radionice organizira u okviru ciklusa besplatnih radionica o poduzetništvu u okviru projekta HAMAG-BICRO-a „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Faza 2“.