NAJAVA: Besplatne radionice o poduzetništvu 6.4.2023. – PRIJAVE U TIJEKU!


U četvrtak, 6. travnja 2023. godine, očekuju Vas dvije radionice o poduzetništvu namijenjene poduzetnicima početnicima te svima onima koji tek planiraju pokrenuti svoj poslovni pothvat:

→ Radionica „Kako uspješno procijeniti prihode i troškove?“ održat će se s početkom u 9 sati – prijave putem poveznice:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenxzP8feajl1waETigE2XmpoVJXNH2PW0qERrZSuVLaCWwPQ/viewform?usp=sf_link

→ Radionica „Pravni aspekti javnih potpora za poduzetnike“  održat će se s početkom u 12 sati – prijave putem poveznice:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQJbvX26tieL_LvtOLjMKHNanUoSmU0_YfT-QHs5xmSYytsA/viewform?usp=sf_link

Radionice se održavaju u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac (Gospodarska zona Antunovac 23, 31216 Antunovac). Prijave na radionice moguće su do srijede, 5. travnja 2023. godine, do 9 sati.

Polaznici radionice „Kako uspješno procijeniti prihode i troškove?“ upoznat će se s osnovnom terminologijom, alatima za procjenu prihoda i troškova te potencijalnim izvorima prihoda iz različitih izvora. Predavač je Danijela Erkapić Milić, bacc. oec., stručni suradnik za financijsko poslovanje u Agenciji za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Polaznike radionice „Pravni aspekti javnih potpora za poduzetnike“ će Doris Pavlović, mag. cult., stručni suradnik za pripremu i provedbu projekata u Agenciji za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. upoznati sa pravnom osnovnom dodjele bespovratnih sredstava, osnovnim uvjetima koje je potrebno zadovoljiti kako bi poduzeće moglo aplicirati na bespovratna javna sredstva, osnovnim i specifičnim uvjetima ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava te natječajima za poduzetnike koji su u najavi.

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., kao dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija, radionice organizira u okviru ciklusa besplatnih radionica o poduzetništvu u okviru projekta HAMAG-BICRO-a „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Faza 2“.