NAJAVA: Besplatne radionice o poduzetništvu – PRIJAVE U TIJEKU!


U petak, 24. ožujka 2023. godine, očekuju Vas dvije radionice o poduzetništvu namijenjene poduzetnicima početnicima te svima onima koji tek planiraju pokrenuti svoj poslovni pothvat:

→ Radionica „Od ideje do tržišta“ održat će se s početkom u 9 sati – prijave putem poveznice: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfpuqLptTBFbI.../viewform

→ Radionica „Financijski plan - korisni alat za poduzetnike početnike“  održat će se s početkom u 12.30 sati – prijave putem poveznice:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZ3d0TgdbIzjWGSIjBLUa86SZQJiy0nW3OvN13hKSmWsZJBg/viewform

Radionice se održavaju u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac (Gospodarska zona Antunovac 23, 31216 Antunovac).

Polaznici radionice „Od ideje do tržišta“  imat će priliku upoznati se s osnovama terminologije poduzetništva, poduzetničkim ciljevima i karakteristikama poduzetnika, poslovnom idejom, vizijom i misijom poduzeća, osnovama istraživanja tržišta te poslovnim modelom kroz komponente platna poslovnog modela. Predavač je Maja Pofuk, mag. oec., direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Polaznici radionice „Financijski plan - korisni alat za poduzetnike početnike“  upoznat će se s osnovnim predviđanjem troškova, osnovama računovodstva, financijskim planiranjem te izradom i korištenjem financijskog plana kao korisnog alata za poduzetnike početnike. Predavač je Danijela Erkapić Milić, bacc. oec., stručni suradnik za financijsko poslovanje u Agenciji za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., kao dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija, radionice organizira u okviru ciklusa besplatnih radionica o poduzetništvu u okviru projekta HAMAG-BICRO-a „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Faza 2“.