Najava info radionice Mogućnosti financiranja MSP-ova


Pozivamo vas na info radionicu „Mogućnosti financiranja MSP-ova“ koja se održava u okviru projekta Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012, a koja će se održati 05. lipnja 2019. godine u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac, Gospodarska zona 23, Antunovac s  početkom u 10,00 sati.

Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za održivi gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva.


Svrha projekta je izgradnja infrastrukture poduzetničkog inkubatora i akceleratora za pružanje stručnih usluga inovativnom poduzetništvu i usluge u predinkubacijskoj i akceleracijskoj fazi poslovanja koje mogu odgovoriti na razvojne potrebe MSP-a.


Info radionica obuhvatit će više tema zanimljivih poduzetnicima kao što su „Osnivanje poduzeća“, „Knjigovodstvo za poduzetnike“, „Priprema i provedba EU projekata za poduzetnike“, Žene u poduzetništvu – Kako uskladiti privatne i poslovne obveze?“, „Mogućnosti financiranja MSP-ova (Novi HBOR-ovi krediti uz sufinanciranje Županije za poduzetnike)“, a naglasak stavljamo na „Predstavljanje korištenja 3D printera  i edukaciju o aditivnim tehnologijama“,  najnoviju uslugu Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac.

Poziv na radionicu

Program za radionicu