Najava: Radionica i okrugli stol „Marketing i poduzetništvo


Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. organizira događaj na temu „Marketing i poduzetništvo“ u sklopu projekta Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac! KK.03.1.2.12.0017 koji će se održati u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine, s početkom u 9:30 sati, u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac, Gospodarska zona 23, 31216 Antunovac, II. kat – konferencijska dvorana.

Događaj je usmjeren na edukaciju, umrežavanje, a namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima/ama koji već posluju, ali i onima koji tek pokreću svoje poslovanje, planiraju samozapošljavanje te OPG-ovima i obrtima koji planiraju proširiti proizvodnju te svim drugim zainteresiranim osobama koje razmišljaju o uključivanju u svijet poduzetništva.

Osim radionice na kojima će predstavnici Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. i LAG-a Vuka Dunav održati predavanje na temu „Brendiranje i poziciranje na tržištu“, odnosno „Poboljšanje konkurentnosti OPG-ova pomoću marketinga“ predviđeno je i održavanje okruglog stola pod temom „Marketing i poduzetništvo – kako PPI-jevi mogu pomoći poduzetnicima?“ s ciljem umrežavanja PPI-jeva, jedinica lokalne samouprave i ostalih dionika.

Prijaviti se možete putem telefona Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac 031/670-497 ili e-mail adrese info@roda-antunovac.hr.