Najava: Regionalna konferencija za žene u poduzetništvu "Od zaposlenice do poduzetnice"


Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. i Women in Adria organiziraju regionalnu konferenciju za žene pod nazivom „Od zaposlenice do poduzetnice“ u sklopu projekta Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac! KK.03.1.2.12.0017.

 

Konferencija će se održati u utorak, 8. lipnja 2021. godine, s početkom u 9:30 sati, u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac, Gospodarska zona 23, 31216 Antunovac, II. kat – konferencijska dvorana.

 

Događaj je usmjeren na edukaciju, umrežavanje i pokretanje dijaloga o specifičnim izazovima žena u poduzetništvu te je namijenjen ne samo iskusnim poduzetnicama, već i ženama koje su na početku poslovanja ili tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa.

U sklopu konferencije, predviđeno je i održavanje okruglog stola pod temom Od poduzetnika početnika do vlastitog brenda s ciljem umrežavanja PPI-jeva i ostalih dionika.

Prijavnicu za sudjelovanje možete ispuniti na sljedećoj poveznici https://events.womeninadria.com/events/antunovac-8-6-2021-konferencija-za-poduzetnice/.

Pozivnica i program