Naši stanari

Upoznajte naše stanare,

Klikom na pojedinog stanara saznajte više informacija.
Prizemlje
MANUS DEI D.O.O.

MANUS DEI d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju i postavljanje folija na zgrade, automobile i stakla. Osnovana je 2015. godine, a od kolovoza 2019. godine posluje u prostoru Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac. U poudi imaju širok raspon folija, raspolažu materijalima visoke kvalitete, od kojih je većina odmah dostupna.

GSM: 099 210 0022
e-mail: info@carfoilshop.hr
www.carfoilshop.hr

ML COMPANY d.o.o. za trgovinu i usluge

 

3D PRINTING

Jeste li već imali priliku vidjeti kako radi 3D pisač? Ako niste, navratite u Poduzetnički inkubator i akcelerator PIA Antunovac, gdje po narudžbi vršimo uslugu 3D ispisa na pisačima ZORTRAX M300 PLUS, ZORTRAX INKSPIRE, STRATASYS OBJET30 PLUS.

Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 392 3577
e-mail: info@roda-antunovac.hr
www.roda-antunovac.hr/3d-printeri

HANNICH D.O.O.

HANNICH d.o.o. tvrtka je čije glavne djelatnosti obuhvaćaju organizaciju i vođenje projekata izgradnje, tehničko savjetovanje te procjenu nekretnina. Tvrtka je osnovana 2016. godine, a u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac posluje od srpnja 2019. godine. Osim na domaćem tržištu posluje i na međunarodnom tržištu, a od konkurencije se ističu iskustvom rada na višemilijunskim nacionalnim i internacionalnim projektima gradnje.

GSM: 097 698 6680
e-mail: info@hannich.hr
www.hannich.hr

CRYPTOSOFT, obrt za informatičke usluge i savjetovanje

 

OTIS D.O.O.

OTIS d.o.o. tvrtka je čija je glavna djelatnost pružanje usluga u IT sektoru. Tvrtka je osnovana 2009. godine, a od studenog 2019. godine posluje u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac. Usluge koje Otis d.o.o. pruža uključuju projektiranje, izradu i održavanje IT sustava, mreža i servera, uključujući one otvorenog koda, Linux te savjetovanje.

GSM: 091 111 8008
e-mail: ivan@otis-os.hr

PVI D.O.O.

PVI d.o.o. tvrtka je za izgradnju solarnih elektrana osnovana 2013. godine. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 031 213 026
e-mail: k.stankovic@pvi.hr

PVI SOLAR D.O.O.

PVI D.O.O. tvrtka je čija je glavna djelatnost proizvodnja električne energije. Osnovana je 2018. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 031 213 026
e-mail: k.stankovic@pvi.hr

ZAŠTITA-ATEST D.O.O.

Tvrtka ZAŠTITA-ATEST d.o.o. je osnovana 2003. god. i kroz godine rada, upornosti i želje, prerasta u jednu od naprednih trgovačkih društava iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i zaštite od buke. Sjedište tvrtke se nalazi u Zagrebu, odakle preko svoje mreže djelatnika i suradnika djeluje na području cijele Republike Hrvatske. Oblik poslovanja tvrtke su stručni poslovi zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, zaštite od buke, kao i stručni konzalting iz svih područja koje pokrivamo svojim uslugama. Poslovna jedinica Osijek djeluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od srpnja 2021. godine

GSM: 098 169 8304
e-mail: darko.radic@zastita-atest.hr
www.zastita-atest.hr

CONSULT-KOP D.O.O.

CONSULT-KOP d.o.o. za građevinarstvo, trgovinu i usluge tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom, osnovana još 1990. godine. Primarna djelatnost obuhvaća obavljanje kompletnih radova na području niskogradnje, odnosno izgradnje svih vrsta prometnica. U visoku kvalitetu njihovog rada uvjerili su se brojni zadovoljni klijenti.

GSM: 098 437 106
e-mail: consult.kop@gmail.com

EUROKOD PISAČIĆ D.O.O.

Eurokod Pisačić d.o.o. sa svojim sjedištem u Zagrebu prisutna je tržištu bankarske, sigurnosne i uredske opreme, e-mobilnosti i smart city rješenja više od 25 godina. Poslovna orijentacija tvrtke je usmjerena na nuđenje kompletnih poslovnih rješenja, a znanjem svojih djelatnika, te vještinama i tehnologijom s kojom raspolažu tvrtka EUROKOD PISAČIĆ d.o.o. kontinuirano radi na unaprjeđenju poslovnih procesa svojih klijenata, smanjenju troškova poslovanja, stjecanju novih prihoda kao i kreiranju dodatnih vrijednosti.

TEL: 01 655 1111
e-mail: eurokod@eurokod.hr
www.eurokod.hr

AECOS D.O.O.

Tvrtka AECOS d.o.o. osnovana je 2019. godine, a iste godine u kolovozu započinje svoje poslovanje u prostoru Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac. AECOS d.o.o. bavi se djelatnostima projektiranja i nadzora u graditeljstvu, njihove usluge namijenjene su svima – od javnog sektora do fizičkih osoba, a svoje usluge trenutno plasiraju pretežito na regionalno i internacionalno tržište.

GSM: 091 325 05 50
e-mail: aecos@aecos.hr
www.aecos.hr

STUDIO 8 D.O.O.

STUDIO 8 d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. godine s namjerom poticanja i unapređenja primjene inovativnih građevinskih materijala. Tvrtka posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od veljače 2020. godine. Glavne djelatnosti kojima se Studio 8 bavi uključuju dizajniranje, izradu i ugradnju umjetnih stijena te izgradnju eko kuća – projekt e+HH, a njihove su usluge namijenjene klijentima poput ZOO vrtova, zabavnih parkova, hotela, spa centara itd.

GSM: 091 601 5446
e-mail: ilijasevic.studio8@gmail.com
www.studio8.hr

TRITON D.O.O.

TRITON d.o.o. bavi se trgovinom poljoprivrednih proizvoda (ostali jednogodišnji usjevi). Osnovana je 2015. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru posluje od veljače 2021. godine.

GSM: 099 380 4455
e-mail: rknochlnovokmet@gmail.com

Prvi kat
DIMIDIUM KONZALTING J.D.O.O.

Dimidium konzalting j.d.o.o. posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od lipnja 2019. godine. Tvrtka je registrirana je za inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje 2017. godine.

GSM: 099 357 4486
e-mail: info@dimidium.hr
www.dimidium.hr

DIMIDIUM PROJEKT J.D.O.O.

Dimidium projekt d.o.o. tvrtka je čije glavne djelatnosti uključuju projektiranje, pružanje usluga stručnog nadzora, legalizaciju zgrada te energetsko certificiranje. Tvrtka je osnovana 2011. godine, a uz povezane poslovne subjekte Dimidium konzalting j.d.o.o. i Dimidium inženjering j.d.o.o. posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od lipnja 2019. godine. Dimidium konzalting j.d.o.o. i Dimidium inženjering j.d.o.o. registrirani su za inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje, a obje su tvrtke osnovane 2017. godine.


Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 357 4486
e-mail: info@dimidium.hr
www.dimidium.hr

DIMIDIUM INŽENJERING J.D.O.O.

Dimidium inženjering j.d.o.o. posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od lipnja 2019. godine. Tvrtka je registrirana je za inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje 2017. godine.

GSM: 099 357 4486
e-mail: info@dimidium.hr
www.dimidium.hr

RUBIKON J.D.O.O.

Rubikon j.d.o.o. tvrtka je čija je glava djelatnost inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje. Osnovana je 2017. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru posluje od 2019. godine.

GSM: 091 521 0554
e-mail: dejancelekis@gmail.com

GEO-MAP D.O.O.

Geo-Map d.o.o. osnovan je 2016. godine, a glavne djelatnosti poslovanja tvrtke su geodezija i inženjerstvo. Usluge koje pruža Geo-Map, poput evidentiranja objekata u katastru i Zemljišnoj knjizi, diobe zemljišta ili izrade projektne dokumentacije (izrade podloga za projektiranje), dostupne su svima – i fizičkim i pravnim osobama. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 091 153 4265
e-mail: info@geo-map.com.hr

INTECCO D.O.O.

Intecco d.o.o. bavi se inženjerskim djelatnostima u području projektiranja i gradnje s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i nadzoru pri izgradnji i/ili rekonstrukciji komunalnih građevina i instalacija (prometnice, javna i cestovna rasvjeta, elektroničke komunikacijske instalacije i elektroenergetske instalacije) te projektiranju i nadzoru u izgradnji energetskih objekata (integrirane/neintegrirane fotonaponske elektrane).

GSM: 095 228 8822
e-mail: info@intecco.hr

OPTIMUM ing d.o.o.

OPTIMUM ing d.o.o. tvrtka je čije glavne djelatnosti uključuju projektiranje i stručni nadzor iz područja elektrotehnike i strojarstva.

STORM LOG D.O.O.

STORM LOG d.o.o. tvrtka je koja se bavi organizacijom međunarodnog i domaćeg transporta. Tvrtka je osnovana 2018. godine, a od srpnja 2019. godine posluje u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac. Usluge organizacije transporta, koje tvrtka obavlja i na domaćem i na međunarodnom tržištu, dostupne su svima koji imaju potrebu za istima.

GSM: 091 241 5515
e-mail: info@stormlog.hr

Drugi kat
MEGA MASS

Mega Mass d.o.o. je tvrtka s velikom vizijom budućnosti, cilj je razviti svoje poslovanje na respektabilan način. Primarna djelatnost je posredovanje u trgovini raznovrsnim proizvodima, te svojim kupcima omogućiti najbolji omjer kvalitete i cijene. Tvrtka pruža uslugu posredovanja u gospodarenju otpadom, svojim partnerima omogućuje unutra zakonskih okvira, ponuditi ekološki što prihvatljiviji način zbrinjavanja otpada.


Za više informacija obratite nam se na:

megamass.info@gmail.com

AGRO KONZALTING

Agro Konzalting obrt je za računovodstvene i knjigovodstvene poslove, osnovan 2011. godine. Odlikuje se dugogodišnjim iskustvom, profesionalnom uslugom i pristupačnošću. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.


Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 442 2228
e-mail: agrokonzalting.os@gmail.com

HAMAG-BICRO

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) nastala je 2014. godine spajanjem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG INVEST) i Poslovno-inovacijske agencije Republike Hrvatske (BICRO). Od tada se HAMAG-BICRO ustrajno zalaže za poticanje malog gospodarstva i razvoj poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Osluškujući potrebe poduzetnika, od rujna 2019. godine u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac djeluje i ispostava HAMAG-BICRO-a nadležna za poslove na području Slavonije, Baranje i Srijema.

GSM: 099 233 6201
e-mail: ivica.sabo@hamagbicro.hr
www.hamagbicro.hr

LAG VUKA-DUNAV

Lokalna akcijska grupa Vuka-Dunav (LAG Vuka-Dunav) djeluje od veljače 2012. godine, doprinosi održivom razvoju ruralnog područja svog prostornog djelovanja, a u PIA Antunovcu posluje od lipnja 2019. godine. U obuhvatu područja LAG-a nalazi se osam jedinica lokalne samouprave, od kojih je sedam općina: Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo, Šodolovci, Vuka, Vladislavci te dio grada Osijeka, odnosno pet mjesnih odbora: Brijest, Josipovac, Sarvaš, Tenja i Višnjevac, u okviru kojih je razmješteno ukupno 32 naselja.

GSM: 099 392 3578
e-mail: info@lagvuka-dunav.hr
www.lagvuka-dunav.hr

AGENCIJA ZA ODRŽIVI RAZVOJ OPĆINE ANTUNOVAC - RODA D.O.O.

Agenciju za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva osnovala je u 2013. godini Općina Antunovac koja je od tada jedini osnivač, jedini član te vlasnik Agencije u potpunosti. Agencija RODA d.o.o. osnovana je kao trgovačko društvo i zadužena je za operativno provođenje mjera za razvoj gospodarstva i poduzetništva na lokalnoj razini, poticanje i privlačenje investicija te iniciranje i realizaciju projekata poticanja gospodarskog razvitka i poduzetništva, objedinjavajući rad gospodarskih subjekata, lokalnih i regionalnih poduzetničkih institucija te visokoobrazovnih institucija i centara znanja. Upravitelj je Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od 2019. godine.

GSM: 099 392 3577
e-mail: info@roda-antunovac.hr


www.roda-antunovac.hr