Naši stanari

Upoznajte naše stanare,

Klikom na pojedinog stanara saznajte više informacija.
Prizemlje
KOPKO

KOPKO d.o.o. za graditeljstvo i usluge iz Osijeka, tvrtka koja je registrirana za djelatnost uklanjanja građevina, bavi se obradom i recikliranjem građevinskog otpada, te ostalim građevinskim radovima i prijevozničkim uslugama.

kopko@kopko.eu

FERIT

U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru djeluje FERIT – ov Zavod za elektrostrojarstvo – Laboratorij za električne strojeve i hibridne pogonske sustave. Laboratorij je orijentiran prema stručnoj suradnji sa gospodarskim subjektima, te odvijanje cijelog niza ekspertnih ispitivanja elektroničkih strojeva i pogona za industriju, projektiranje novih i redizajn postojećih pogonskih sustava, razvoj novih oblika hibridnih i električnih sustava. Cilj je da se kroz rad u laboratoriju stručno usavršavaju budući inženjeri - diplomanti, odnosno doktoranti, ali i da se znanstvena razina približi inženjerima u praksi.

Kontakt:
prof.dr.sc. Željko Hederić, dipl. ing
GSM: 091 224 6059
zeljko.hederic@ferit.hr
www.ferit.hr

3D PRINTING

Jeste li već imali priliku vidjeti kako radi 3D pisač? Ako niste, navratite u Poduzetnički inkubator i akcelerator PIA Antunovac, gdje po narudžbi vršimo uslugu 3D ispisa na pisačima ZORTRAX M300 PLUS, ZORTRAX INKSPIRE, STRATASYS OBJET30 PLUS.

Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 392 3577
e-mail: info@roda-antunovac.hr
www.roda-antunovac.hr/3d-printeri

HANNICH D.O.O.

HANNICH d.o.o. tvrtka je čije glavne djelatnosti obuhvaćaju organizaciju i vođenje projekata izgradnje, tehničko savjetovanje te procjenu nekretnina. Tvrtka je osnovana 2016. godine, a u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac posluje od srpnja 2019. godine. Osim na domaćem tržištu posluje i na međunarodnom tržištu, a od konkurencije se ističu iskustvom rada na višemilijunskim nacionalnim i internacionalnim projektima gradnje.

GSM: 097 698 6680
e-mail: info@hannich.hr
www.hannich.hr

MMM Agramservis d.o.o.

MMM Agramservis d.o.o. je servisni centar i distributer mobilne telefonije u Zagrebu. U poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru PIA otvara ured u svrhu razvoja poslovanja i tržišne pozicije zasnovanu na inovacijama i tehnološkom razvoju novih proizvoda i usluga i stvaranja prepoznatljivog brenda AgriArt sveobuhvatnog upravljačkog sustava u području precizne poljoprivrede, usmjerenog ka zadovoljenju potreba povećanja kvalitete i kvantitete plodova u voćarstvu te povećanja ekološke proizvodnje hrane primjenom ključnih tehnoloških koncepata računalnog vida, IoT-a i umjetne inteligencije.

Kontakt:
e-mail: mario.kozul@agramservis.hr

ZAŠTITA-ATEST D.O.O.

Tvrtka ZAŠTITA-ATEST d.o.o. je osnovana 2003. god. i kroz godine rada, upornosti i želje, prerasta u jednu od naprednih trgovačkih društava iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i zaštite od buke. Sjedište tvrtke se nalazi u Zagrebu, odakle preko svoje mreže djelatnika i suradnika djeluje na području cijele Republike Hrvatske. Oblik poslovanja tvrtke su stručni poslovi zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, zaštite od buke, kao i stručni konzalting iz svih područja koje pokrivamo svojim uslugama. Poslovna jedinica Osijek djeluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od srpnja 2021. godine

GSM: 098 169 8304
e-mail: darko.radic@zastita-atest.hr
www.zastita-atest.hr

BIPUS

.

AECOS D.O.O.

Tvrtka AECOS d.o.o. osnovana je 2019. godine, a iste godine u kolovozu započinje svoje poslovanje u prostoru Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac. AECOS d.o.o. bavi se djelatnostima projektiranja i nadzora u graditeljstvu, njihove usluge namijenjene su svima – od javnog sektora do fizičkih osoba, a svoje usluge trenutno plasiraju pretežito na regionalno i internacionalno tržište.

GSM: 091 325 05 50
e-mail: aecos@aecos.hr
www.aecos.hr

COMSA S.A.U. Podružnica Zagreb

Comsa SAU Podružnica Zagreb pripada globalnoj grupaciji COMSA Corporación sa sjedištem u Španjolskoj koja djeluje u sektoru razvoja infrastruktura i industrijskog inženjeringa. Grupacija djeluje u više od 20 zemalja Europe i Latinske Amerike, a u Hrvatskoj se etablirala u izgradnji željezničke i vodo-komunalne infrastrukture. Uspješno je dovršila projekt izgradnje nove dionice Gradec - Sveti Ivan Žabno, a u završnoj fazi su projekti modernizacije dionice Vinkovci - Vukovar te Aglomeracije Metković.

TEL: +385 (0)1 658 6948
e-mail: ured.zagreb@comsa.com
www.comsa.com

OTIS D.O.O.

OTIS d.o.o. tvrtka je čija je glavna djelatnost pružanje usluga u IT sektoru. Tvrtka je osnovana 2009. godine, a od studenog 2019. godine posluje u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac. Usluge koje Otis d.o.o. pruža uključuju projektiranje, izradu i održavanje IT sustava, mreža i servera, uključujući one otvorenog koda, Linux te savjetovanje.

GSM: 091 111 8008
e-mail: ivan@otis-os.hr

PVI D.O.O.

PVI d.o.o. tvrtka je za izgradnju solarnih elektrana osnovana 2013. godine. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 031 213 026
e-mail: k.stankovic@pvi.hr

PVI SOLAR D.O.O.

PVI D.O.O. tvrtka je čija je glavna djelatnost proizvodnja električne energije. Osnovana je 2018. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 031 213 026
e-mail: k.stankovic@pvi.hr

CONSULT-KOP D.O.O.

CONSULT-KOP d.o.o. za građevinarstvo, trgovinu i usluge tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom, osnovana još 1990. godine. Primarna djelatnost obuhvaća obavljanje kompletnih radova na području niskogradnje, odnosno izgradnje svih vrsta prometnica. U visoku kvalitetu njihovog rada uvjerili su se brojni zadovoljni klijenti.

GSM: 098 437 106
e-mail: consult.kop@gmail.com

ŠELO PROJEKT d.o.o.

Šelo Projekt d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje konstrukcija od aluminija i stakla, posebno za internacionalno tržište. Strast za aluminijskim i staklenim konstrukcijama, kao i višegodišnje inozemno radno iskustvo u tom području, omogućuju tvrtki stalno napredovanje i pronalaženje individualnih izvedbenih rješenja i za najsloženije konstrukcije suvremene, energetski učinkovite arhitekture. Uskom suradnjom u svim fazama projektiranja, proizvodnje i montaže, tvrtka jamči klijentima optimalnu, učinkovitu i kvalitetnu realizaciju svih projekata.

TEL: +385 (0)31 / 358 904
e-mail: info@selo.com.hr
www.selo.com.hr

STUDIO 8 D.O.O.

STUDIO 8 d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. godine s namjerom poticanja i unapređenja primjene inovativnih građevinskih materijala. Tvrtka posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od veljače 2020. godine. Glavne djelatnosti kojima se Studio 8 bavi uključuju dizajniranje, izradu i ugradnju umjetnih stijena te izgradnju eko kuća – projekt e+HH, a njihove su usluge namijenjene klijentima poput ZOO vrtova, zabavnih parkova, hotela, spa centara itd.

GSM: 091 601 5446
e-mail: ilijasevic.studio8@gmail.com
www.studio8.hr

Prvi kat
MAD CON BITOLA

MAD con Bitola j.d.o.o je tvrtka koja se bavi trgovinom, zastupanjem, posredovanjem te istraživanjem tržišta. Naše osnovno poslovanje vezano je uz prodaju sendvič panela, trapeznih limova, limova u roli, polikarbonata, čeličnih konstrukcija te raznih strojeva za profiliranje i savijanje.
Kontakt mail: mad.con.hr@gmail.com

Kontakt tel:
00 385 95 364 77 14 Ana
00 385 91 62 88 092 Damir
Facebook: MAD CON
WEB: madcon.hr

PVI D.O.O.

PVI d.o.o. tvrtka je za izgradnju solarnih elektrana osnovana 2013. godine. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 031 213 026
e-mail: k.stankovic@pvi.hr

PVI SOLAR D.O.O.

 

DIMIDIUM PROJEKT J.D.O.O.

Dimidium projekt d.o.o. tvrtka je čije glavne djelatnosti uključuju projektiranje, pružanje usluga stručnog nadzora, legalizaciju zgrada te energetsko certificiranje. Tvrtka je osnovana 2011. godine, a uz povezane poslovne subjekte Dimidium konzalting j.d.o.o. i Dimidium inženjering j.d.o.o. posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od lipnja 2019. godine. Dimidium konzalting j.d.o.o. i Dimidium inženjering j.d.o.o. registrirani su za inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje, a obje su tvrtke osnovane 2017. godine.


Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 357 4486
e-mail: info@dimidium.hr
www.dimidium.hr

Colas Rail Hrvatska d.o.o.

Colas Rail dio Colas grupe, svjetskog lidera u izgradnji i održavanju prometne infrastrukture, s naglaskom na željezničku infrastrukturu. Radimo na svim vrstama željezničke mreže te pokrivamo cjelokupni proces od dizanja, preko izgradnje do održavanja željezničke mreže. Specijalizirani smo u području izgradnje i održavanja kolosijeka, elektrifikacije i signalizacije, a naše vještine upravljanja projektima temelje se na znanju i iskustvu stručnih inženjera, što nam omogućuje da odgovorimo na sve zahtjeve klijenata i potvrdimo naš status vodećeg izvođača radova na željezničkoj infrastrukturi.

e-mail: info.hr@colasrail.com

STAMAR

STAMAR j.d.o.o. je tvrtka čije su glavne djelatnosti pisanje i provođenje EU projekata, knjigovodstvo, računovodstvo i sve vrste savjetodavnih usluga. Tvrtka je osnovana 2020.g, a u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac posluje od 2022.g.

GSM: 091 50 600 66
GSM: 091 49 787 19
e-mail: stamar.jdoo@gmail.com

GLOBAL AUTOMATION SERVICES

.

QUANTIUM

Quantium d.o.o. tvrtka koja se bavi inženjerskim djelatnostima, projektiranjem i nadzorom pri izgradnji i/ili rekonstrukciji komunalnih građevina i instalacija (prometnice, javna i cestovna rasvjeta, elektroničke komunikacijske instalacije i elektroenergetske instalacije) te projektiranjem i nadzorom u izgradnji energetskih objekata (integrirane/neintegrirane fotonaponske elektrane).

quantium.damir@gmail.com

INTECCO D.O.O.

Intecco d.o.o. bavi se inženjerskim djelatnostima u području projektiranja i gradnje s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i nadzoru pri izgradnji i/ili rekonstrukciji komunalnih građevina i instalacija (prometnice, javna i cestovna rasvjeta, elektroničke komunikacijske instalacije i elektroenergetske instalacije) te projektiranju i nadzoru u izgradnji energetskih objekata (integrirane/neintegrirane fotonaponske elektrane).

GSM: 095 228 8822
e-mail: info@intecco.hr

GERILA FILM

Gerila Film obrt za video produkciju službeno djeluje od 2017. godine, a iza nas je dugogodišnje iskustvo u video i foto produkciji. Bavimo se proizvodnjom video filmova, korporativnih i promotivnih spotova. Nudimo produkciju različitog digitalnog sadržaja, konceptualni razvoj te post-produkciju za sve platforme.

GSM: 091 519 7549
e-mail: igor.sambolec@gmail.com
www.gerilafilm.com

STORM LOG D.O.O.

STORM LOG d.o.o. tvrtka je koja se bavi organizacijom međunarodnog i domaćeg transporta. Tvrtka je osnovana 2018. godine, a od srpnja 2019. godine posluje u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac. Usluge organizacije transporta, koje tvrtka obavlja i na domaćem i na međunarodnom tržištu, dostupne su svima koji imaju potrebu za istima.

GSM: 091 241 5515
e-mail: info@stormlog.hr

Drugi kat
INTERVENTUS d.o.o.

Tvrtka Interventus društvo s ograničenom odgovornošću za graditeljstvo osnovano 2016. godine., a u od svibnja 2023. godine posluje u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac. Specijalnost tvrtke je izgradnja i rekonstrukcija svih vrsta pročelja, objekata i krovišta. Neke od radova koji možemo izdvojiti su: sudjelovanje u obnovi potresom oštećenih objekata, rekonstrukcija stambeno poslovnih secesijskih objekata i sanacija secesijskih pročelja, sanacija sakralnih krovišta, izgradnja i obnova energetski učinkovitih fasada, vodoinstalaterski i elektroinstalacijski radovi te unutrašnje uređenje objekata finim građevinskim radovima. Osim građevinskih radova tvrtka nudi usluge aktivnog i pustolovnog turizma „RANGER SAFARI“ kroz Baranju i druge destinacije.

GSM: 091 3945 339
e-mail: interventus.hr@gmail.com

FIZIS PRO

 

SEVERUS

 

MEDIA ORTAK

Media Ortak, obrt za reklamu, posluje od 2009. godine kao agencija za marketing specijalizirana za zakup medija, kreiranje promotivnih sadržaja i pružanje inovativnih rješenja za potrebe promocije kako privatnih kompanija tako i projekata financiranih sredstvima Europske unije. U našem poslovanju možemo se pohvaliti odličnim odnosima sa radiom Bravo (nekadašnji Narodni radio) Otvorenim radiom, 24 sata te nizom regionalnih i lokalnih medija kao i slikovnicama koje su uparene sa pametnim olovkama i mobilnim aplikacijama. Ukoliko želite maksimalizirati vaš proračun za marketing obratite nam se:

GSM: +385 095 569 80 83
e-mail: matija@osijek-danas.com

GSM: +385 098 837 443
e-mail: domagoj@osijek-danas.com

LAG VUKA-DUNAV

Lokalna akcijska grupa Vuka-Dunav (LAG Vuka-Dunav) djeluje od veljače 2012. godine, doprinosi održivom razvoju ruralnog područja svog prostornog djelovanja, a u PIA Antunovcu posluje od lipnja 2019. godine. U obuhvatu područja LAG-a nalazi se osam jedinica lokalne samouprave, od kojih je sedam općina: Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo, Šodolovci, Vuka, Vladislavci te dio grada Osijeka, odnosno pet mjesnih odbora: Brijest, Josipovac, Sarvaš, Tenja i Višnjevac, u okviru kojih je razmješteno ukupno 32 naselja.

GSM: 099 392 3578
e-mail: info@lagvuka-dunav.hr
www.lagvuka-dunav.hr

AGENCIJA ZA ODRŽIVI RAZVOJ OPĆINE ANTUNOVAC - RODA D.O.O.

Agenciju za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva osnovala je u 2013. godini Općina Antunovac koja je od tada jedini osnivač, jedini član te vlasnik Agencije u potpunosti. Agencija RODA d.o.o. osnovana je kao trgovačko društvo i zadužena je za operativno provođenje mjera za razvoj gospodarstva i poduzetništva na lokalnoj razini, poticanje i privlačenje investicija te iniciranje i realizaciju projekata poticanja gospodarskog razvitka i poduzetništva, objedinjavajući rad gospodarskih subjekata, lokalnih i regionalnih poduzetničkih institucija te visokoobrazovnih institucija i centara znanja. Upravitelj je Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od 2019. godine.

GSM: 099 392 3577
e-mail: info@roda-antunovac.hr


www.roda-antunovac.hr