Naši stanari

Upoznajte naše stanare,

Klikom na pojedinog stanara saznajte više informacija.
Prizemlje
MANUS DEI D.O.O.

MANUS DEI d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju i postavljanje folija na zgrade, automobile i stakla. Osnovana je 2015. godine, a od kolovoza 2019. godine posluje u prostoru Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac. U poudi imaju širok raspon folija, raspolažu materijalima visoke kvalitete, od kojih je većina odmah dostupna.

GSM: 099 210 0022
e-mail: info@carfoilshop.hr
www.carfoilshop.hr

3D PRINTING

Jeste li već imali priliku vidjeti kako radi 3D pisač? Ako niste, navratite u Poduzetnički inkubator i akcelerator PIA Antunovac, gdje po narudžbi vršimo uslugu 3D ispisa na pisačima ZORTRAX M300 PLUS, ZORTRAX INKSPIRE, STRATASYS OBJET30 PLUS.

Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 392 3577
e-mail: info@roda-antunovac.hr
www.roda-antunovac.hr/3d-printeri

HANNICH D.O.O.

HANNICH d.o.o. tvrtka je čije glavne djelatnosti obuhvaćaju organizaciju i vođenje projekata izgradnje, tehničko savjetovanje te procjenu nekretnina. Tvrtka je osnovana 2016. godine, a u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac posluje od srpnja 2019. godine. Osim na domaćem tržištu posluje i na međunarodnom tržištu, a od konkurencije se ističu iskustvom rada na višemilijunskim nacionalnim i internacionalnim projektima gradnje.

GSM: 097 698 6680
e-mail: info@hannich.hr
www.hannich.hr

HAS PROJEKT J.D.O.O.

HAS PROJEKT j.d.o.o. je tvrtka čija je osnovna djelatnost obavljanja poslova projektiranja i stručnog nadzora u građevini. Osnovana je 2014. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od srpnja 2019. godine.

GSM: 091 359 48 70
e-mail: davor@hasprojekt.hr
www.hasprojekt.hr

OTIS D.O.O.

OTIS d.o.o. tvrtka je čija je glavna djelatnost pružanje usluga u IT sektoru. Tvrtka je osnovana 2009. godine, a od studenog 2019. godine posluje u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac. Usluge koje Otis d.o.o. pruža uključuju projektiranje, izradu i održavanje IT sustava, mreža i servera, uključujući one otvorenog koda, Linux te savjetovanje.

GSM: 091 111 8008
e-mail: ivan@otis-os.hr

PVI D.O.O.

PVI d.o.o. tvrtka je za izgradnju solarnih elektrana osnovana 2013. godine. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 031 213 026
e-mail: k.stankovic@pvi.hr

PVI SOLAR D.O.O.

PVI D.O.O. tvrtka je čija je glavna djelatnost proizvodnja električne energije. Osnovana je 2018. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 031 213 026
e-mail: k.stankovic@pvi.hr

CONSULT-KOP D.O.O.

CONSULT-KOP d.o.o. za građevinarstvo, trgovinu i usluge tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom, osnovana još 1990. godine. Primarna djelatnost obuhvaća obavljanje kompletnih radova na području niskogradnje, odnosno izgradnje svih vrsta prometnica. U visoku kvalitetu njihovog rada uvjerili su se brojni zadovoljni klijenti.

GSM: 098 437 106
e-mail: consult.kop@gmail.com

EUROKOD PISAČIĆ D.O.O.

Eurokod Pisačić d.o.o. sa svojim sjedištem u Zagrebu prisutna je tržištu bankarske, sigurnosne i uredske opreme, e-mobilnosti i smart city rješenja više od 25 godina. Poslovna orijentacija tvrtke je usmjerena na nuđenje kompletnih poslovnih rješenja, a znanjem svojih djelatnika, te vještinama i tehnologijom s kojom raspolažu tvrtka EUROKOD PISAČIĆ d.o.o. kontinuirano radi na unaprjeđenju poslovnih procesa svojih klijenata, smanjenju troškova poslovanja, stjecanju novih prihoda kao i kreiranju dodatnih vrijednosti.

TEL: 01 655 1111
e-mail: eurokod@eurokod.hr
www.eurokod.hr

AECOS D.O.O.

Tvrtka AECOS d.o.o. osnovana je 2019. godine, a iste godine u kolovozu započinje svoje poslovanje u prostoru Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac. AECOS d.o.o. bavi se djelatnostima projektiranja i nadzora u graditeljstvu, njihove usluge namijenjene su svima – od javnog sektora do fizičkih osoba, a svoje usluge trenutno plasiraju pretežito na regionalno i internacionalno tržište.

GSM: 091 325 05 50
e-mail: aecos@aecos.hr
www.aecos.hr

STUDIO 8 D.O.O.

STUDIO 8 d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. godine s namjerom poticanja i unapređenja primjene inovativnih građevinskih materijala. Tvrtka posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od veljače 2020. godine. Glavne djelatnosti kojima se Studio 8 bavi uključuju dizajniranje, izradu i ugradnju umjetnih stijena te izgradnju eko kuća – projekt e+HH, a njihove su usluge namijenjene klijentima poput ZOO vrtova, zabavnih parkova, hotela, spa centara itd.

GSM: 091 601 5446
e-mail: ilijasevic.studio8@gmail.com
www.studio8.hr

TRITON D.O.O.

TRITON d.o.o. bavi se trgovinom poljoprivrednih proizvoda (ostali jednogodišnji usjevi). Osnovana je 2015. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru posluje od veljače 2021. godine.

GSM: 099 380 4455
e-mail: rknochlnovokmet@gmail.com

Prvi kat
DIMIDIUM KONZALTING J.D.O.O.

Dimidium konzalting j.d.o.o. posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od lipnja 2019. godine. Tvrtka je registrirana je za inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje 2017. godine.

GSM: 099 357 4486
e-mail: info@dimidium.hr
www.dimidium.hr

DIMIDIUM PROJEKT J.D.O.O.

Dimidium projekt d.o.o. tvrtka je čije glavne djelatnosti uključuju projektiranje, pružanje usluga stručnog nadzora, legalizaciju zgrada te energetsko certificiranje. Tvrtka je osnovana 2011. godine, a uz povezane poslovne subjekte Dimidium konzalting j.d.o.o. i Dimidium inženjering j.d.o.o. posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od lipnja 2019. godine. Dimidium konzalting j.d.o.o. i Dimidium inženjering j.d.o.o. registrirani su za inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje, a obje su tvrtke osnovane 2017. godine.


Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 357 4486
e-mail: info@dimidium.hr
www.dimidium.hr

DIMIDIUM INŽENJERING J.D.O.O.

Dimidium inženjering j.d.o.o. posluje u prostorima Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od lipnja 2019. godine. Tvrtka je registrirana je za inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje 2017. godine.

GSM: 099 357 4486
e-mail: info@dimidium.hr
www.dimidium.hr

RUBIKON J.D.O.O.

Rubikon j.d.o.o. tvrtka je čija je glava djelatnost inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje. Osnovana je 2017. godine, a u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru posluje od 2019. godine.

GSM: 091 521 0554
e-mail: dejancelekis@gmail.com

GEO-MAP D.O.O.

Geo-Map d.o.o. osnovan je 2016. godine, a glavne djelatnosti poslovanja tvrtke su geodezija i inženjerstvo. Usluge koje pruža Geo-Map, poput evidentiranja objekata u katastru i Zemljišnoj knjizi, diobe zemljišta ili izrade projektne dokumentacije (izrade podloga za projektiranje), dostupne su svima – i fizičkim i pravnim osobama. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.

GSM: 091 153 4265
e-mail: info@geo-map.com.hr

INTECCO D.O.O.

Intecco d.o.o. bavi se inženjerskim djelatnostima u području projektiranja i gradnje s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i nadzoru pri izgradnji i/ili rekonstrukciji komunalnih građevina i instalacija (prometnice, javna i cestovna rasvjeta, elektroničke komunikacijske instalacije i elektroenergetske instalacije) te projektiranju i nadzoru u izgradnji energetskih objekata (integrirane/neintegrirane fotonaponske elektrane).

GSM: 095 228 8822
e-mail: info@intecco.hr

STORM LOG D.O.O.

STORM LOG d.o.o. tvrtka je koja se bavi organizacijom međunarodnog i domaćeg transporta. Tvrtka je osnovana 2018. godine, a od srpnja 2019. godine posluje u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac. Usluge organizacije transporta, koje tvrtka obavlja i na domaćem i na međunarodnom tržištu, dostupne su svima koji imaju potrebu za istima.

GSM: 091 241 5515
e-mail: info@stormlog.hr

Drugi kat
CYBER SOFTWARE D.O.O.

Cyber Software d.o.o. je skupina mladih stručnjaka za pametna rješenja te softvere raznih namjena. Njihova je vizija unaprjeđenje usluge koju nudite vašim krajnjim potrošačima kako bi njihovo zadovoljstvo, kao i korisničko iskustvo bilo još kvalitetnije. Svojim dugogodišnjim iskustvom u specifičnim hardverskim i softverskim djelatnostima vaše će usluge podići na novu razinu.

GSM: 099 210 0022
e-mail: nm@cybersoftware.hr
www.cybersoftware.hr

AGRO KONZALTING

Agro Konzalting obrt je za računovodstvene i knjigovodstvene poslove, osnovan 2011. godine. Odlikuje se dugogodišnjim iskustvom, profesionalnom uslugom i pristupačnošću. U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac posluje od 2019. godine.


Za više informacija obratite nam se na:

GSM: 099 442 2228
e-mail: agrokonzalting.os@gmail.com

HAMAG-BICRO

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) nastala je 2014. godine spajanjem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG INVEST) i Poslovno-inovacijske agencije Republike Hrvatske (BICRO). Od tada se HAMAG-BICRO ustrajno zalaže za poticanje malog gospodarstva i razvoj poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Osluškujući potrebe poduzetnika, od rujna 2019. godine u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac djeluje i ispostava HAMAG-BICRO-a nadležna za poslove na području Slavonije, Baranje i Srijema.

GSM: 099 233 6201
e-mail: ivica.sabo@hamagbicro.hr
www.hamagbicro.hr

LAG VUKA-DUNAV

Lokalna akcijska grupa Vuka-Dunav (LAG Vuka-Dunav) djeluje od veljače 2012. godine, doprinosi održivom razvoju ruralnog područja svog prostornog djelovanja, a u PIA Antunovcu posluje od lipnja 2019. godine. U obuhvatu područja LAG-a nalazi se osam jedinica lokalne samouprave, od kojih je sedam općina: Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo, Šodolovci, Vuka, Vladislavci te dio grada Osijeka, odnosno pet mjesnih odbora: Brijest, Josipovac, Sarvaš, Tenja i Višnjevac, u okviru kojih je razmješteno ukupno 32 naselja.

GSM: 099 392 3578
e-mail: info@lagvuka-dunav.hr
www.lagvuka-dunav.hr

AGENCIJA ZA ODRŽIVI RAZVOJ OPĆINE ANTUNOVAC - RODA D.O.O.

Agenciju za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva osnovala je u 2013. godini Općina Antunovac koja je od tada jedini osnivač, jedini član te vlasnik Agencije u potpunosti. Agencija RODA d.o.o. osnovana je kao trgovačko društvo i zadužena je za operativno provođenje mjera za razvoj gospodarstva i poduzetništva na lokalnoj razini, poticanje i privlačenje investicija te iniciranje i realizaciju projekata poticanja gospodarskog razvitka i poduzetništva, objedinjavajući rad gospodarskih subjekata, lokalnih i regionalnih poduzetničkih institucija te visokoobrazovnih institucija i centara znanja. Upravitelj je Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac od 2019. godine.

GSM: 099 392 3577
e-mail: info@roda-antunovac.hr


www.roda-antunovac.hr