Održana dvodnevna edukacijska radionica „Kako napisati poslovni plan i izrada marketinške strategije


Za sve zainteresirane, za poduzetnike i za one koji će to tek postati, u Poduzetničkom inkubatoru BIOS 20. i 21. rujna održana je dvodnevna edukacijska radionica „Kako napisati poslovni plan i izrada marketinške strategije“ u okviru projekta Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012. – PIA Antunovac.

Prvi dan radionice započeo je predstavljanjem Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac izlaganjem direktorice Agencije RODA d.o.o. Nataše Tramišak. Polaznike je potom u izradu marketinške strategije uputila doc. dr. sc. Ivana Šandrk Nukić s Građevinskog fakulteta u Osijeku.

Kako bez dobro razrađenog poslovnog plana nema ni poslovnog uspjeha, upravo je ta tema bila fokus drugog dana radionice. Okupljene polaznike je predavač Tomislav Barbarić iz Odjela za gospodarstvo i ruralni razvoj RRA te ujedno i voditelj Centra za poduzetništvo uputio u to „Kako napisati poslovni plan?“. Kako bi se znanje što bolje usvojilo, polaznici su podijeljeni u grupe te su se i u praksi okušali u pisanju poslovnog plana.

Potom je voditelj područnog ureda HBOR-a za Slavoniju i Baranju Boris Čagalj predstavio programe HBOR-a za mlade i žene poduzetnice, a radionicu je kraju privela Nina Marković iz Centra za poduzetništvo Osijek koja je pojasnila izradu poslovnog plana samozapošljavanja.