Održana motivacijska radionica “Ženska Perspektiva”


Dana 20. lipnja 2018. godine u Osijeku, u sjedištu RRA Slavonije i Baranje s početkom u 11.00 sati održana je Motivacijska radionica za sve zainteresirane poduzetnice projekta „Ženska Perspektiva“ u okviru projekta „Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012“.


Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta Regionalnom razvojnom agencijom (RRA) Slavonije i Baranje , Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. koja je predstavila svoj projekt „Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012“, te Upravnim odjelom za investicije, razvojne projekte i fondove EU Osječko-baranjske županije predstavila je projekt „Ženska Perspektiva“ i mogućnosti uključenja žena poduzetnica u projekt.
Projektom se želi potaknuti poduzetnički potencijal žena te pomoć da iz proizvođača za vlastite potrebe izrastu u komercijalne proizvođače, također im se pruža mogućnost educiranja, mentorstva u radu, odlazak na studijsko putovanje primjerima dobre prakse u Istru, pomoć oko plasmana proizvoda, te postizanje uvjeta za korištenje mjera iz Programa ruralnog razvoja.
Prijave traju do 20. lipnja 2018. godine na prijava@perspektiva.hr .

Za sve detaljne informacije slobodno nas kontaktirajte i uključite se u projekt!