Poduzetnički obzor Osječko-baranjske županije: Besplatni seminar „Miris kao marketinški alat“


U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županije organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

 

Marketing mirisa praksa je korištenja ugodne arome za poboljšanje ugleda tvrtke, poboljšanje korisničkog iskustva i povećanje prodaje. Smirujući miris unutar poslovnog sastanka može ljude održati mirnijima. Miris koji potrošaču izaziva sretno sjećanje može učiniti sretnije iskustvo kupnje. Marketing mirisom može povećati promet i utjecati na to koliko vremena kupci provode u trgovini. Svrha radionice je upoznati polaznike s utjecajem prirodnih mirisa u svrhu poboljšanja poslovne komunikacije, prodaje, atmosfere i radne učinkovitosti na poslu, predstaviti primjere kreiranja mirisnih logotipa te dati savjete za poboljšanje fokusa i amortizacije stresa na radnom mjestu – aromaterapija za zaposlene.

 

Seminar će se održati 20. siječnja 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavač je Anamarija Pažin Morović, mag oec, aromaterapeut i wellness manager.

 

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave, najkasnije do 18. siječnja ove godine,  a obrazac je dostupan za preuzimanje na poveznici: https://www.obz.hr/index.php/poduzetnicki-obzor.