Poduzetnički obzor Osječko-baranjske županije: Besplatni seminar „Upravljanje vremenom i stresom“


U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županije organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

Upravljanje poduzećem usmjereno je na radne zadatke koji osim ljudi kao najvažnijeg resursa svake organizacije uključuju i druge resurse kao što su vrijeme, novac, infrastrukturu i opremu te sve ostalo neophodno kako bi se riješili tekući izazovi u poslovanju. Tijekom edukacije sudionici će usvojiti alate koji omogućavaju postavljanje ciljeva, utvrđivanje prioriteta i bolje planiranje svakodnevnih obaveza, osvijestiti će značaj I utjecaj stresnih situacija u kojima se svakodnevno nalaze te će usvojiti nekoliko tehnika koje mogu utjecati na bolje savladavanje navedenih situacija.  Upravljanje vremenom i stresom su vještine koje se uče, a važne su za postizanje bolje kvalitete života.

Seminar će se održati 9. prosinca 2022. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 9 sati, a predviđeno trajanje je do 12 sati. Predavač je Darija Krstić, voditelj ureda za EU fondove, stručne i razvojne projekte s gospodarstvom Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave najkasnije do 7. prosinca 2022. godine, a obrazac je dostupan za preuzimanje na poveznici: https://www.obz.hr/index.php/poduzetnicki-obzor