Prijavite se na „INVENTO Summit - The Power of Giving Back“ koji okuplja više od 200 profesionalaca s područja inovacija, tehnologije i investicija


Međunarodni INVENTO Summit pod nazivom The Power of Giving, koji se održava 24. ožujka 2023. u Hotelu Academia u centru Zagreba, okupit će 15 stručnjaka iz Chicaga i više od 200 profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, Sjeverne  Makedonije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine u području deep-techa, urbane mobilnosti, razvoja poslovanja i ulaganja.

 

Ovaj događaj potaknut će stručnjake za tehnologiju, predstavnike VC fondova i uspješne poduzetnike da ispričaju svoja iskustva o izazovima i prilikama u svijetu startupa. Sve to će biti obuhvaćeno u panel rasprave, zanimljive govore inozemnih stručnjaka i Startup natjecanje s nagradama.

INVENTO StartUp natjecanje predstavlja priliku startupovima s područja Balkana (Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i BiH) da postanu dio portfelja Invento Capital Partnersa. Poziv je otvoren za startupove u svim fazama razvoja, bez obzira je li riječ tek o ideji, traži li poduzetnik svog sljedećeg kupca ili planira širenje na međunarodnom tržištu. Tematska područja obuhvaćaju #deeptech #urbanmobility #fintech #cybersecurity #greentech #AI #ICT  #advanced materials.

Ekskluzivno, za startupove koji ispunjavaju uvjete, EIT Urban Mobility HUB Hrvatska nagrađuje najbolje natjecatelje sa dvomjesečnim programom mentoriranja te ostvaruju priliku za dodatna ulaganja. Prijave su otvorene do 12. ožujka 2023. u 12 sati.

Ulaznice za INVENTO Summit The Power of Giving Back su besplatne zahvaljujući partnerima World Chicago, Američka Ambasada, EIT Urban Mobility, HAMAG-BICRO i Europska poduzetnička mreža (EEN), ali broj mjesta je ograničen te je stoga potrebno registrirati svoje mjesto na vrijeme.

 

Vrijeme: petak, 24.3.2023., 11:00 – 17:30h

Mjesto: Hotel Academia, Ulica Ivana Tkalčića 88, 1. kat, Zagreb, Hrvatska

Web sa programom i govornicima: https://summit.inventocapitalpartners.eu/

Prijava na event: https://www.eventbrite.com/e/the-power-of-giving-back-tickets-519593286507

Facebook event  & LinkedIn event

Organizator: Invento Capital Partners, EIT Urban Mobility Hub Hrvatska
(Za sva dodatna pitanja možete se javiti na
hub@inventocapitalpartners.eu)