REGIONALNA KONFERENCIJA ZA ŽENE PODUZETNICE: Od zaposlenice do poduzetnice Od poduzetnika početnika do vlastitog brenda


Danas smo u PIA Antunovac u suradnji s Woman in Adria održali regionalnu konferenciju za žene „Od zaposlenice do poduzetnice“, u okviru provedbe našeg projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“, KK.03.1.2.12.0017.

Konferenciju je pozdravnim govorom otvorio direktor Agencije RODA d.o.o. Ante Modrić istaknuvši kako je ovo već treće takvo događanje namijenjeno poduzetnicama i ženama koje tek planiraju započeti svoje poslovanje, a koje se održava s ciljem poticanja ženskog poduzetništva.

Ciklus predavanja započeli su direktor regije Raiffeisen banke Josip Anočić i manager poslovnog odnosa Gordana Poljak izlaganjem „Ona zna za RBA“, nakon čega je predavanje „Prodaj me nježno“ održala poduzetnica Gordana Kadoić. Izlaganje na temu „Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu“ održala je poduzetnica Sanja Varlaj, a Marko Todorović iz ReRoot d.o.o. održao je predavanje „Implementacija vrijednosti u modele kompetencija zaposlenika i opise radnih mjesta“.

O tome kako od poduzetnika početnika doći do vlastitoga brenda bilo je riječi na okruglom stolu koji je organiziran s ciljem umrežavanja PPI-jeva i ostalih dionika, a na kojem su sudjelovale Zrinka Ljaljić iz Udruge Glas poduzetnika, voditeljica LAG-a Vuka-Dunav Ivana Čik, voditeljica odjela za financije i opće poslove Agencije RODA d.o.o. Maja Pofuk te Karla Bilandžić iz ReRoot d.o.o.

Nakon okruglog stola, svoju poduzetničku priču predstavila nam je gđa. Natalija Pekić, a konferencija je zaključena uz networking sudionika.