Ženska perspektiva


Dana 20. lipnja 2018. godine, Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika održat će motivacijsku radionicu kako bi poduzetnicama predstavila projekt „Ženska perspektiva“ kojim se želi potaknuti poduzetnički potencijal žena te im pomoći da od proizvođača za vlastite potrebe izrastu u komercijalne proizvođače, usvoje tržišna razmišljanja, poduzetničke i socijalne vještine za uspješno poslovanje te postignu uvjete za korištenje mjera iz Programa ruralnog razvoja. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Radionica će se provesti u suradnji s partnerima projekta  Regionalnom razvojnom agencijom (RRA) Slavonije i Baranje, Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. koja će predstaviti svoj projekt „Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012“, te Upravnim odjelom za investicije, razvojne projekte i fondove EU Osječko-baranjske županije .

Radionica će se održati  u sjedištu  Razvojne agencije Slavonije i Baranje u Osijeku na adresi  Stjepana Radića 4, od 11.00 do 12.30 sati.